Bemutatkozunk

Ügyvédi irodánk Budapest V. kerületében található a Szent István Bazilikától 5 percre. Célunk, hogy magas szakmai színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket. Az iroda működtetése során kollégáink maximális szakmai felkészültsége mellett, a jelenleg elérhető technikai eszközök teljes tárházával és szolgáltatásokkal, kellemes és kényelmes környezetben állunk ügyfeleink rendelkezésére. Irodánk főleg polgári jogi és nemzetközi jogi területen rendelkezik számottevő gyakorlattal. Foglalkozunk gazdasági joggal, ingatlanjoggal, társasági joggal, munkajoggal és kártérítési ügyekkel. Irodánk angol nyelven is vállalja ügyfelei jogi képviseletét, szerződések és okiratok szerkesztését.

Tevékenységeink

Peres képviselet

Irodánk munkatársai a bíróságok előtt folyamatban lévő perekben számottevő gyakorlattal rendelkeznek. A peres képviselet terén széleskörű tapasztalattal rendelkezünk főleg a munkajogi, magánjogi, gazdasági jogi, és szerződésszegéssel kapcsolatos ügyekben. Ügyfeleink érdekeinek határozott képviselete mellett támogatjuk a vitás ügyek békés és gyors rendezését.

Ingatlanjog

Munkatársaink jelentős tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanértékesítési ügyletek területén. Az adásvételt megelőző jogi állásfoglalástól az ingatlan adásvételi szerződésig, vállalkozási szerződések, valamint a bérleti, hasznosítási szerződések elkészítését is vállaljuk.

Munkajog

Ügyfeleinket különböző munkajogi ügyekben képviseljük. Kiemelkedő gyakorlattal rendelkezünk a munkaszerződések, kollektív szerződések megszerkesztésében, valamint ellátjuk ügyfeleink jogi képviseletét munkajogi felelősséggel vagy munkaviszony megszüntetésével kapcsolatos jogviták során. Gyakorlattal rendelkezünk a külföldi munkavállalók munkavállalási engedélyének intézésében is.

Kártérítés

Irodánk egyik szakterülete a kártérítési ügyek teljes körű intézése belföldön és nemzetközi viszonylatban egyaránt. Naprakész szaktudással és nagy tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére kötelező gépjármú felelősségbiztosításból, illetve CASCO biztosításból eredő igényérvényesítési ügyekben, személyi sérüléssel járó kártérítési ügyekben, vagyonbiztosításból eredő igényérvényesítési ügyekben valamint egyéb, szerződésszegésből, és szerződésen kívül okozott károkból eredő kártérítési ügyekben, munkajogi kártérítési ügyekben. Ügyfeleink peres képviseletét is ellátjuk.

Társasági jog

Irodánk számos Magyar és nemzetközi társaság számára biztosít jogi tanácsadói és képviseleti tevékenységet a társasági jog valamennyi területén. A társaságok alapításától, a hatóságok előtti képviseleten és kapcsolódó munkajogi kérdéseken át a gazdasági társaság megszüntetéséig irodánk felkészülten áll ügyfelei rendelkezésére.

Munkatársaink

Tovább

Térkép

Kapcsolat

Szentkláray Ügyvédi Iroda, 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. I/2.
Tel.: +36 1 783 3578 Fax: +36 1 783 2576

Parkolási lehetőségek

Tisztelt ügyfeleink a következő helyeken parkolhatnak:

  • A legközelebbi a Zichy Jenő utcában: Opera Parkolóház napközben 440,- Ft/óra
  • A Nyugati felé a Weiner Leó utcában: Weiner Parkolóház napközben 440,- Ft/óra
  • Szabadság tér alatt: Lipót Parkolóház napközben 150 Ft / ½ óra
  • Arany János utca - Sas utca sarka - nem fedett parkoló, 250 Ft / ½ óra

Tömegközlekedés

A következő járatokkal tud eljutni hozzánk:

  • M3 metró - Arany János utcai megálló
  • 9-es busz - Arany János utcai megálló
  • 72-es troli - Arany János utcai megálló
  • 73-as troli - Arany János utcai megálló

Írjon nekünk!

Név (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet